Vakantie Curacao aanbieding

Als je een fijne vakantie wilt met alles erop en eraan voor een mooi prijsje, dan moet je op zoek naar een goede vakantie Curacao aanbieding. Vooral in het voorjaar regent het aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld de vroegboekkorting. Een vakantie Curacao aanbieding met vroegboekkorting heeft behalve de korting, ook het voordeel dat je al ruim van te voren weet wanneer je gaat en dat je niet voor de vervelende verassing komt te staan dat alles volgeboekt is. Je kunt ook extra besparen door een vakantie Curacao aanbieding van een combinatie van goedkope vliegtickets met hotel te boeken. Als je namelijk ook een hotel op Curacao wilt boeken kan je soms veel geld besparen door het hotel tegelijk met je vliegticket te reserveren.

De kleine lettertjes van de vakantie Curacao aanbieding.

Let bij het boeken van je vakantie echter wel goed op de kleine lettertjes. Voorkom vervelende verassingen door goed de voorwaarden te lezen. Let hierbij op de volgende punten:

  • Wat zit er bij het totaal te betalen bedrag inbegrepen?
  • Zijn er nog aparte toeslagen voor belastingen of andere extra onkosten die nog niet in de prijs zijn inbegrepen?
  • Staat de reisorganisatie goed bekend? Let erop of de reisorganisatie is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (www.sgr.nl). Mocht de organisatie failliet gaan o.i.d. dan heb je recht op geheel of gedeeltelijke terugbetaling van je geld.